CAT 323 – 24t

Bager guseničar

Cat srednji bageri poznati su po svom obrtnom momentu, hidrauličnoj snazi, mogućnošću kontrole, kraćim radnim ciklusom, pouzdanosti, manjim troškovima rada i održavanja, a sa najboljom produktivnošću u tonama po satu u industriji.
Posebni pokretni ležajevi gornjeg okvira konstruisani su da pruže duži radni vek, poboljšanu stabilnost i manje vibriranje mašine.
Cat je jedini proizvođač koji nudi kompaktni radijus, smanjeni radijus i standardni radijus u klasi srednjih bagera.
Srednji bageri opremljeni su „Product Link“-om, što omogućava kupcu da nadzire rad mašine sa udaljenosti, putem praćenja koliko je sati mašina bila u upotrebi, gde se nalazi, te sigurnosti i ispravnosti mašine.

KOMATSU PC 210 LC – 22t

Bager guseničar

Jedan od najpopularnijih bagera na svetu. Razlog je jednostavan. Izuzetne performanse i ekonomija iz dana u dan. Komatsu je Nivo 4 tehnologije, on i u najzahtevnijim radovima dolazi do uštede goriva.

NEUSON 6003

Bager guseničar

Ovaj bager ima kratak rep radijus obrtanja do 6003 Track, napaja sa ekonomskog Ianmar 4-cilindrični dizel motora. Ova jedinica je najjača mašina u svojoj klasi težine – obavlja kao mašina u narednom težinskoj veličina. Ovaj bager 6-tona nudi jedan od najglatkije i najmoćnijih hidrauličkih sistema na tržištu. Kabina je klimatizovan i nudi izbor standardnih ili duže standardnih. Takođe su uključeni gumene gusenice, raonik, bum-montiran radna svetla i kontrola obrazac selektor ventila.

CAT 262B

Mini mašina

Udobna mašina koja se sa lakoćom rukuje, dizajnirana za rukovaoca za sve aspekate, uključujući ergonomičnim karakteristike kao što je mali napor na džojstiku, kontrole podesive po korisniku.
Cat 3044C DIT motor daje visoku snagu motora i obrtnog momenta, omogućava operacije sa manje nivoa buke i potrošnje goriva.
Anti-tezga funkcija povećava pogonsku moć i rad bez gušenja motora.

CAT CB-214E – 2005 

***

Wellpoint

Vakum pumpa

Samousisna vakum centrifugalna pumpe, standardan opseg koju vakum pumpa obezbeđuje veoma brzo i kontinuirano čak i u slučaju vode koja sadrži značajan procenat vazduha.

Posebno karakteristika čini što je vakumu pumpa pogodna za povezivanje sa Vellpoint sistemom u svim vrstama tla.

 Geda 500

Dizalica

Snažan partner za teške terete i efikasan rad.

Nosivost – 1500 kg
Visina maks. 150 m
Brzina dizanja 12/24 m / min.
Napajanje 2 k 3,0 / 6,1 kV / 400 V / 50 Hz

Mosa Silance GE 14000  

Agregat

Generator dizel Ianmar 3 TNV 70

Trofazni sinhroni generator – trofazni snaga 13 KVA (10.4 kV), – Monofazni snaga 5 KVA – Električni starter

LIEBHERR EC 90

Kran

 

***

Viljuškar

Viljuškar

****

COMANSA 5LC5010

Kran

****

COMANSA 10LC140

Kran

****

METALNA LM120HC

Kran

****

LIEBHERR 97 KR4 – Guseničar

Kran

****

Kamaz

Kamion

****

Man

Kamion

****