Predstavljamo Vam novo stambeno naselje

Stanovi razlicite strukture,od garsonjera do četvorosobnih stanova
Predstavljamo Vam novo stanbeno naselje sa svim pogodnostima koje pruža život u prirodi, daleko od gradske vreve i smoga, a ipak povezano sa centrom grada kvalitetnom mrežom saobraćajnica i linijama gradskog saobracaja.

Prostorni plan

Za potrebe ovog naselja izgrađena je nova saobraćajnica i obezbeđena sva infrastruktura. U neposrednoj blizini nalaze se osnovna škola, vrtić, dom zdravlja.

Planirani komleks stambenih objekata sastoji se iz 5 lamela.Teren je u padu prema ulici Rudi Čajevaca.Lanela 1 i 2 nalaze se na najvišoj koti, u dnu parcele , što stanovima u ovim lamela obezbeđuje najlepši pogld na grad.

Stanovi koji su orijentisani na suprotnu stranu imaju druge kvalitet, pogled na šumu. Objekti su spratnosti prizemlje+2 sprata+potkrovlje. Svi stanovi su standardne kategorije, po uslovima i tehničkim normativima za projektovanje i izvodjenje stambenih zgrada na teritoriji grada Beograda.
Predstavljam vam novo stambeno naselje sa svim pogodnostima koje pruža život u prirodi daleko od gradskih vreve i smoga. Povezano sa centrom grada kvalitetnom mrežom saobraćajnica i linijama gradskog saobraćaja. Za potrebe ovoga naselja obezbeđena je sva potrebna infrastruktura. U neposrednoj blizini nalaze se osnovna škola, vrtić i dom zdravlja. Objekti su u fazi gradnje. Na projektnu dokumentaciju je prethodno pribavljeno odobrenje za izgradnju i potvrdu o prijemu dokumentacije. Regulisana je naknada ka direkcija za gradsko građevinsko zemljište, sklopljeni su ugovori sa komunalnim kućama o priključenju na uličnu infrastrukturnu mrežu. Izgradnja se odvija u skladu sa usvojenom projektnom dokumentacijom.

OBJEKTI
Konstrukcija objekata je zidana armirano – betonsko, sa međuspratnom i krovnom konstrukcijom od punih armiranih – betosnkih plča. Objekat je fundiran na armirano – betonskoj ploči debljine 50cm. Ovakvo rešenje obezbeđuje objekat od zemljotresa koji se mogu javiti u ovoj seizmičkoj zoni. Fasadni zidovi su od giter bloka i armiranog – betonskog platna, termički se štite stirodurom, a završeno se boje akrilnim bojom. Plastiku i dinamiku objekata naglašavaju različite boje. Ograde, leđa i terase su u dinamičnom ritmu puno – prazno. Za prozore i balkonska vrata odabrana je kvalitetna PVC petokomorna stolarija sa roletnom. Unutrašnji pregradni zidovi u stanovima su od opeke. Posebna pažnja se posvećuje hidro i termo zaštiti objekata, kao i zaštiti od buke između stanova.

OBRADA STANOVA
Svi stanovi su standardne kategorije po uslovima i tehničkim normativima za projektovanje i izvođenje stambenih zgrada na teritoriji grada Beograda.

Podovi: U svim stambenim prostorijama predviđen je kvalitetan hrastov parket, u kuhinjama, kupatilima, lođama i terasama predviđene su keramičke pločice.
Zidovi: U svim stambenim prostorijama su gletovani i bojeni disperzivnim bojama, u kuhinjama se obalažu keramičkim pločicama između kuhinjskim elementima u visini od 60cm. U kupatilima i toaletima oblažu se keramičkim pločicama do plafona. Ulazna vrata u stanovima su sigurnosna. Unutrašnja vrata u stanovima su od medijapana, završno obložena folijom. U svim sanitarnim čvorovima predviđene su sanitarije i baterije.

Katalog zgrade

 


Povezani projekti:

Zeleni Breg - Mirijevo

Lorem ipsum dolor sit amet soldo fsodl fadeborimus

View More